Weekendje

24/05/2022 - 26/06/2022: PINI&INI: Kanne-weekend

Gegroet,

Jullie favoriete leiding Robin en Viktor hebben ongelooflijk episch iniweekend gepland. Het weekend zal doorgaan in het verre westen van ons land, namelijk in het pittoreske Kanne. We zullen overnachten onder de kerk, hopelijk worden we niet te vroeg gewekt door de klokken! De streek is gekend voor zijn rijke natuur en geschiedenis. Jnm’ers beheren al decennialang de natuur op de stijle hellingen tijdens het jaarlijkse SPB-kamp. We gaan samen eens een kijkje nemen naar deze plekjes en de zeldzame natuur ontdekken. De streek heeft ook een lange industriële geschiedenis. Al fietsend verkennen we de restanten van dit vervlogen tijdperk.
Na een lange dag fietsen en ontdekken, zal het avondmaal goed smaken in de schaduw van onze kerk. Zoals de Limburgse jnm’ers zeggen, GOE WERKEN GOE ETEN. Na een mooie zonsondergang met zicht op de skyline van Kanne, kruipen we in onze slaapzakken voor een welverdiende nachtrust.

Kom naar dit grootse weekend waar nog lang over verteld zal worden!

Wanneer: van vrijdag 24/06 om 18:05 tot zondagnamiddag 26/06 om 14:25
Waar: afspreken aan het station van Mechelen (niet Nekkerspoel)
Meenemen: kleding die vuil mag worden en aangepast aan het weer, drinkbus, fiets die in orde is, slaapzak en matje, toiletgerief, pyjama, stevige schoenen, zwemgerief, natuurstudiemateriaal
Inschrijven: Gelieve een mail te sturen naar Viktor (viktorvranken@gmail.com). Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro. Dit kan je meenemen naar het weekend of overschrijven op het rekeningnummer van JNM: BE42 7370 3282 5954.
Verantwoordelijke: Robin Van Daele (0476771494, robin.vanda@outlook.com), Viktor Vranken (0494249746, viktorvranken@gmail.com)


Deelnemende afdelingen

Thema
Natuur
Georganiseerd door
JNM Mechelen
Deelnemende afdeling
JNM Mechelen
Leeftijdsgroepen
Pini's, Ini's, Gewone leden
Locatie
2800 Mechelen